Romsym Data pune la dispozitia mediului de afaceri din Romania Sum Total 7.0, una dintre cele mai complete si performante platforme de e-learning la nivel mondial.

Calificata ca una dintre cele mai importante realizari ale ultimului an pentru compania producatoare, Systems SumTotal Enterprise Suite 7.0 este o platforma revolutionara, fiind cel mai important produs lansat de SumTotal Systems dupa infiintarea companiei prin fuziunea celor doi lideri mondiali in tehnologii de e-learning, Click2learn si Docent.

Caracteristicile fundamentale ale SumTotal 7.0 sunt flexibilitatea si adaptabilitatea. SumTotal 7.0 da posibilitatea organizatiilor sa isi modeleze aceasta platforma pentru a se potrivi perfect caracteristicilor specifice ale propriei afaceri.

Platforma se adapteaza dinamic la nevoile de schimbare ale asociatiei, chiar daca este vorba despre proceduri ale afacerii, terminologie sau circuitul activitatilor, structuri organizationale in curs de dezvoltare sau instruirea personalizata, certificarea sau dezvoltarea unor aptitudini ale unui angajat individual.

SumTotal 7.0 ofera o administrare radical simplificata a activitatilor de invatare, de raportare si compatibilitate, ca si o interoperabilitate fara precedent in integrarea cu alte aplicatii tehnologice si infrastructuri - toate acestea fara a mai necesita programare sau operatii de personalizare suplimentare.