La Liceul Metalurgic din Galati a izbucnit un scandal de pomina, care cu siguranta ii va pune pe jar pe inspectorii scolari din Ministerul Educatiei, abia scapati de anchetele cu pozele "porno" de pe Internet sau cu filmuletul elevilor-derbedei din Constanta. Directorul liceului din Galati a recunoscut ca o eleva facea sex oral in scoala.

Tatal fetei a sesizat jurnalistii din presa locala si a facut o plangere la Sectia 4 de Politie. Directorul liceului, Traian Draganescu, a sustinut ca este vorba de "o poveste" care s-a intamplat anul trecut, in decembrie. Parintii fetei au declarat insa la politie ca povestea s-a repetat si pe 27 ianuarie a.c.

, cand fiica lor "a fost, impreuna cu o alta colega care face naveta, acasa la unul din baietii din grupul de amici ai lui Bolea". Tatal sustinea ca fiica lui a fost obligata sa intretina raporturi sexuale in WC-ul liceului. Ancheta politiei a scos la iveala toata povestea.

Din cercetari s-a stabilit ca la 16 decembrie 2004 una din elevele din anul I la scoala de arte si meserii din cadrul liceului a facut sex oral in toaleta scolii cu un coleg si cu un alt baiat de 16 ani, fara tangenta cu institutia de invatamant. Totul s-a petrecut in timpul orelor de curs. Fata a fost identificata ca fiind Silvia P.

, de 17 ani, iar partida de sex s-a dovedit ca a fost liber consimtita de parteneri. Nici in data de 12 ianuarie, cand eleva a recidivat, nu a fost vorba de constrangere, spun politistii. De data aceasta partenerul Silviei a fost Giani Bolea, de 18 ani, cu care a facut sex oral in grupul sanitar de la etajul II al liceului.

intrucat faptele mentionate au provocat scandal public, politistii au constatat ca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de perversiuni sexuale, fapta prevazuta si pedepsita de art. 201, alin. 1, Cod penal. Cercetarile sunt continuate cu toti tinerii in stare de libertate.