Actorii Brad Pitt si Jennifer Aniston, care si-au anuntat despartirea in prima luna a acestui an, au fost vazuti luand masa impreuna la un restaurant din Hollywood, transmite site-ul Ananova. Potrivit unui martor, cei doi au sosit tinandu-se de mana si chicotind, dand impresia ca sunt foarte fericiti impreuna. Au luat o cina romantica la lumina lumanarilor, vorbind si atingandu-se tandru.

Pe de alta parte, bunica lui Brad Pitt a declarat ca este convinsa ca actorul si sotia lui se vor impaca. "Sunt sigura ca e doar ceva temporar. Intotdeauna au fost fericiti impreuna. Vestea ca se despart a picat ca din senin. Am fost socata. Nu trebuie decat sa petreaca putin timp despartiti ca sa-si dea seama cat de dor le este unul de celalalt", a spus bunica actorului.

De altfel, potrivit Daily Mirror, Pitt a continuat sa-si poarte verigheta in public, in timp ce Aniston a fost vazuta fara ea cu cateva zile inainte de anuntarea despartirii. Brad si Jennifer si-au anuntat despartirea in luna ianuarie fara a da nici o explicatie. (Dana Neagu)