Emisiunea doctorului Cristian Andrei de la Antena 1 reprezinta prima tentativa reusita a postului de a se apropia de rating-urile reginei divertismentului, Teo, care ramine insa in fruntea topului audientei, cu emisiunea sa de la PRO TV.

Datele de audienta din perioada 24 ianuarie-4 februarie arata ca “9595”, de la Antena 1, a atins rating-uri de peste patru puncte, pe intreaga populatie urbana (all urban). In acelasi timp, “Teo”, de la PRO TV, are in general rating-uri mai mari de sapte si un maxim de 10,3, pe 3 februarie.

Cristian Andrei a depasit-o o singura data pe Teo, cu 7,2 puncte (fata de 6,8), pe 1 februarie. Valoarea reprezinta si maximul atins de doctor in perioada mentionata. Datele reprezinta mediile de audienta pe intervalele orare.

Emisiunea lui Andrei este o sedinta de consiliere psihologica, in care oameni obisnuiti isi spun problemele in fata publicului. “Teo” are o serie de invitati, de regula vedete si persoane publice din toate domeniile, care discuta pe diverse teme.