Corporatia Western Digital a anuntat ca hard-driverele WD Raptor sunt acum furnizate ca optiune pentru PC-urile Compaq X Gaming, inclusiv pentru cel mai recent model GX5010T proiectat pentru jocuri extreme. Este vorba despre un hard-drive de 10.000 RPM Serial ATA (SATA) - cel mai performant hard-drive SATA disponibil astazi, conform mai multor laboratoare independente.

Driverele WD Raptor sunt disponibile la capacitati de 36 si 74 GB si ofera durate de cautare medii, reduse pana la 4,5 milisecunde (ms) si 1,2 milioane ore MTTF (timpul disponibil pana la inchiderea sistemului). De fapt a si fost recunoscut de presa ca fiind cel mai rapid si mai performant hard-drive SATA.

Maximum PC, o importanta publicatie, preciza: "In momentul in care pornesti un WD Raptor iti dai seama ca te afli in prezenta maretiei PC. Timpii de cautare de 4,5 ms si 10.000 RPM viteza de rotatie - cea mai performanta din clasa sa - fac upgradarea de la drive-ul de 7.200 RPM sa para ca trecerea de la dial-up la broadband".

PC-urile Compaq X Gaming sunt optimizate pentru entuziastii jocului care solicita ultimele descoperiri tehnologice. "HP este un lider dovedit de solutii tehnologice, oferind produse de prim rang - a spus Hubbert Smith, director de marketing pentru Western Digital. WD Raptor este alegerea perfecta pentru clientii care asteapta performante ÇzgomotoaseÈ de la PC-urile lor in domeniul jocurilor".