Oriunde se află, Ana Kurnikova (foto) este vinată de fani. De insistenţa lor nu a scăpat nici la casa sa din Miami Beach, SUA, unde apetisanta rusoaică s-a trezit asaltată de un suporter obsedat de ea.

Pornit spre locuinţa jucătoarei de tenis, adresă aflată după 3 luni de căutări pe Internet, William Lepeska a traversat inot, dezbrăcat, golful Biscayne. Cind a ajuns la vila invecinată, Ana l-a observat şi a dat alarma.

Somat de poliţiştii sosiţi imediat să se predea, Lepeska s-a aruncat in piscină şi a inceput să ţipe, cerind degeaba ajutor chiar Kurnikovei: "Ana, salvează-mă!".

El s-a apărat susţinind că rusoaica, de care s-a arătat "foarte indrăgostit" după ce a văzut ultimele poze cu Ana realizate de paparazzi, ştia că vine, ba şi că-i lăsase uşa deschisă şi ii pregătise haine. Nu a găsit insă iertare.

Lepeska (40 de ani), ce are numele "Anna" tatuat pe braţ, a fost acuzat de hărţuire sexuală şi de violare a unei proprietăţi private, fiind dat in judecată şi de vecinii Anei, supăraţi că fetiţa lor de 3 ani l-a văzut dezbrăcat in piscină.