Dupa datele furnizate de Nielsen Media Research, Super Bowl a avut cea mai mare priza la public, cu 86,1 milioane de telespectatori. Pe locul doi s-a situat traditionala emisiune de dupa spectacolul sportiv, „The Super Bowl Post-Game Show“, in care, asa cum se intimpla de obicei dupa orice meci, se discuta tacticile, oamenii care au iesit in evidenta si scorurile partiale si finale.

Intervalul orar cel mai dorit al programului postului FOX, adica exact dupa Super Bowl, a fost detinut de „Familia Simpson“. Serialul de desene animate a ocupat locul 6 intr-un clasament pentru intreaga saptamina, cu o audienta de 23,1 milioane de telespectatori, mai mare decit populatia oficiala a Romaniei.

Premiera altui serial de animatie, pusa exact dupa „Simpson“, nu a ramas nici ea fara ecouri, prinzind „locul cu noroc“ al topului, locul 13, fiind vizionat de 15,2 milioane de persoane.

Serialul pune in tema familia unui agent CIA, casatorit, cu doi copii, un pestisor auriu cu accent nemtesc ca animal de casa si un extraterestru salvat din „Area 51“, un loc obscur unde se crede ca au loc teste pe extraterestri.

FOX a intrat in forta in aceasta luna, reusind sa cistige prima perioada a „nebuniei din februarie“, cum este numita aceasta perioada, din punct de vedere al audientei.