Atacantul giulestean a lipsit nemotivat de la antrenamentul de ieri dimineata, iar reactia conducerii clubului a fost prompta si, din pacate pentru fotbalist, extrem de dura. Sabin a fost trimis sa se pregateasca, pe termen nelimitat, sub comanda antrenorului Mihai Stoica, la echipa-satelit, si va pierde astfel turneul de pregatire din Antalya.

In plus, conform regulamentului de ordine interioara, jucatorul a fost amendat cu 1.300 de euro. Antrenorul Razvan Lucescu s-a aratat mahnit de atitudinea jucatorului sau. "Regret ca la nivelul acesta se petrec astfel de incidente, in care iese la iveala o nedorita lipsa de responsabilitate. Pentru a obtine performanta, in viata este nevoie sa stii sa faci sacrificii.

Imi pare rau pentru calitatile pe care le are Sabin si pentru faptul ca astfel de comportamente l-au facut sa nu se realizeze pana acum la adevaratul sau potential.

El trebuie sa fie constient ca este cap de familie, tata a doi copii si macar in ceasul al 12-lea e nevoie sa inteleaga ca astfel de actiuni nesabuite nu-l implica numai pe el, ci si pe membrii familiei sau pe colegii sai", a spus tehnicianul echipei Rapid.

La randul sau, presedintele Dinu Gheorghe a declarat ca sanctionarea drastica a lui Sabin Ilie se vrea un avertisment si pentru ceilalti fotbalisti. "Imi pare rau ca Sabin nu a inteles mesajele repetate pe care i le-am transmis privind viata sa extrasportiva.

Mi-as dori ca acesta sa ramana un caz singular si vreau sa se stie ca absolut toti jucatorii nostri sunt monitorizati, la fel cum se practica la marile cluburi din Europa", a avertizat Dinu Gheorghe. In alta ordine de idei, Marian Aliuta a suferit o entorsa de genunchi la antrenamentul de acum doua zile si va suporta timp de doua saptamani ghipsul aplicat pe piciorul drept.

Astfel, Aliuta pierde turneul de pregatire din Antalya (14-24 februarie), urmand ca locul sau in delegatie sa fie luat de Viorel Dinu, jucator promovat de la echipa-satelit. "Incerc sa vad partea plina a paharului, asa ca sunt fericit ca nu trebuie sa ma operez.

Imi pare rau ca s-a intamplat acum, cand imi mergea bine la antrenamente, dar astfel de momente vin atunci cand te astepti mai putin", a subliniat mijlocasul. Giulestenii vor pleca luni in Antalya, unde vor disputa patru meciuri de verificare cu echipe din prima liga ucraineana.

Pe 16 februarie, vor juca impotriva celor de la Volin Lutk, pe 19 februarie impotriva celor de la Sahtior Donetk, pe 22 februarie impotriva celor de la Metalurg Zaporoje, iar pe 23 februarie impotriva celor de la Arsenal Kiev.