Fotoliul de primar general al capitalei apare si in visurile Partidului Romania Mare. Numele candidatului la aceasta functie il vom afla insa abia saptamana viitoare. Pana atunci, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor ofera consultanta altor politicieni dornici sa se inscrie in lupta pentru Bucuresti.

Unul dintre acestia este Gigi Becali, care i-a marturisit lui Vadim Tudor ca se gandeste sa-si depuna candidatura din partea Partidului Noua Generatie.

"Pe Gigi il vom sustine. La ce mod? Ii vom pune la dispozitie toate publicatiile mele, fara bani, ca el n-are presa. Il vom ajuta, baiatul e curat sufleteste", a declarat CV Tudor.

,,Mi-e foarte greu sa iau aceasta hotarare pentru ca daca as pierde aceasta lupta ar fi o durere pentru mine. Dar vineri, dupa meciul cu Valencia va voi anunta daca voi candida sau nu", a spus Gigi Becali.

In ce priveste Partidul Romania Mare, desi a primit numeroase cereri de la independenti dornici sa se inscrie in PRM pentru a candida la primaria capitalei, liderul Corneliu Vadim Tudor este hotarat sa nu accepte decat un candidat cu vechi state in partid.