Fotbalistul Bogdan Lobont a pierdut procesul intentat de fosta sa prietena, Loredana Constantin, instanta stabilind, luni, ca baietelul rezultat din relatia celor doi sa fie incredintat mamei lui, au declarat agentiei MEDIAFAX surse judiciare.

Atit Loredana Constantin, cit si Bogdan Lobont au cerut instantei incredintarea baietelului in virsta de aproape doi ani, rezultat din relatia lor de concubinaj care a durat din 2001, pina in 2004.

In cererea sa de incredintare a copilului, Lobont a precizat ca acesta poate fi ingrijit de o bona specializata, ca il poate inregistra in evidentele unei clinici de specialitate si ca ii poate oferi conditiile materiale optime de crestere si educare.

De asemenea, el i-a propus Loredanei acordarea lunara a unei sume de 800 de euro, plus pachete cu haine si alimente, dar Loredana a considerat ca suma este prea mica in raport cu cheltuielile minorului, cerind un sfert din veniturile realizate de fotbalist la clubul Ajax Amsterdam.

La termenul de vineri in procesul aflat pe rolul Judecatoriei sectorului 2, Loredana a raspuns la intrebari legate de locuinta in care sta, in prezent, impreuna cu copilul, de locul de munca si de venituri, precum si de persoanele care au grija de micut in perioada in care ea este la serviciu.

De asemenea, Loredana a subliniat ca baietelul are mai multa nevoie de ingrijirea materna, decit de beneficii materiale.

Potrivit unor acte depuse la dosar, Lobont ar cistiga aproximativ 50.000 de euro lunar.