Buna ziua, ham-ham! Sint ciine pina la moarte! Mue Steaua! In numarul de luni, 14 februarie, ultrasii Gazeta Sporturilor ne arata cum a intrat Cristi Borcea in fotbal. Hua! Forta Valencia! Directorul liceului din Fierbinti (jud. Ialomita), Gica Maftei, intra in detalii: „Borcea era un baiat linistit, care venea la cursuri alaturi de de alti sase colegi, toti ingramaditi intr-o Dacie verde.

Puneau bani de benzina prin rotatie. Era un elev mediocru. Cred ca-i placea cartea cum ii place ochiului sarea“. Secretara directorului, care la vremea respectiva era eleva, isi aminteste ca Borcea le spunea fetelor care-l placeau: „Sint director de maaaaarketing!“ Intimplator, Cristian Borcea si-a luat bacalaureatul la virsta de 26 de ani.

De un an, el activa deja ca director executiv la Dinamo, dupa ce se evidentiase ca sofer al lui Cornel Dinu si, isi aminteste Prunea, omul care cara pardesiul lui Mister. Si ce, ba, tradatorule, si ce, d-aia n-a batut Dinamo la Manchester? Mue la facultati! Cam-pi-o-niiii, cam-pi-o-niiii!

Dar cum a intrat directorul executiv de la Dinamo, Cristian Borcea, in acel loc delicat si umed, care-i intereseaza atit de mult pe fotbalisti, pe suporteri si, in general, pe toti barbatii care ne citesc? Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare n-ar trebui sa ne priveasca intr-o masura mai mare decit afacerile lui imbirligate cu butelii*. Si totusi, ne priveste.

De ce? Pentru ca il vedem frecvent pe Cristian Borcea la televizor, tragind arogant din trabuc, si ne intrebam: ce face exact Borcea la Dimano? Ce executa el? Ce parere are nevasta-sa, Mihaela, despre imprumutul lui Danciulescu in China? Ce foloase blonde trage el din sudoarea fotbalistilor, din travaliul si determinarea lui Florentin Petre? Si-auzi Musate, de ce nu ne-am facut si noi fotbalisti

la Victoria Bucuresti, ca sa purtam acum costume de 2.000 de coco in Club A, sa fumam Davidoff la sedinta si sa ne bagam toate patachinele in Aventuri la pescuit, ca sa le facem vedete?

Ca un ciine turbat dupa femei,

Cristian Borcea s-a insurat devreme, la 18 ani. Inca de pe vremea cind se ocupa cu buteliile si ardea gazul prin Stefan cel Mare, pe linga pulpana lui Dinu. In timp, relatiile sotului au cladit o relatie casnica bazata pe respect reciproc si actiuni la diverse firme numa’ bune la casa omului.

Spre exemplu, Mihaela-Mariana Borcea detine 10% din „Black Media SA“, unde este asociata cu una dintre colaboratoarele foarte apropiate ale lui Corneliu Iacubov, Coculeana Palasanu (15%). Ca fapt divers, „Black Media SA“ s-a evidential in subsolul clasamentului, editind ziarul Stirea zilei, condus la un moment dat de Florin Calinescu. Principala activitate a Mihaelei se leaga insa de par.

Black or blonde, nu conteaza, si-n plus ati vazut cit de bine-i sta uneori lui Cristi cu ciuful vopsit in ultras-rosu, la cite-un derby mai spalat. Pe scurt, Mihaela Borcea se ocupa in principal de centrul de frumusete „Michelle“, situat strategic pe Dorobanti, vis-à-vis de ASE.

Si – bref – de doi gemeni de aproape 2 ani, pe care nadajduim ca domnul Borcea o sa-i creasca la club, in spiritul adevaratelor valori ale fotbalului modern: banii.

Prezentarile fiind facute, sa penetram adinc

problematica delicata a jocurilor erotice in deplasare. In timpul sau extrem de liber, Cristian Borcea adopta un sistem foarte ofensiv (1-3, 1-4 sau 1+3+1, dupa caz), bagind la inaintare cel putin trei virfuri tinere, de mare angajament si travaliu profesionist. Ca director executiv al unui lot de junioare/senioare/campioane, Borcea prefera manechinele.

De mare viitor pare Alina Vitican, brutena cu parul suficient de lung ca sa-i acopere numarul de pe tricou si butonelul de la piept, dupa cum pot observa din poza suporterii care ne citesc in acest moment si nu numai.

De originile mamei sale din Timisoara, Alina a beneficiat, printre altele, de numeroase bilete de avion catre Bucuresti, cu ocazia unor „shooting“-uri comandate de insusi Borcea unei reviste cu poze mari, spre a-i facilita pustoaicei o binemeritata cariera in modelling-ul mare.

Numarul 2 (in ordinea imaginilor de care dispunem) este Sonia Trifan, o veterana blonda a derby-urilor cu fotbalisti, despre care am auzit, in minutele de prelungire, ca s-ar ocupa, mai nou, de o agentie obscura de manechine, dupa modelul madamelor cu experienta in domeniu. Pe Sonia o stiti, din mai multe pozitii, din High Life si mai ales din Star.

Unde apar ca ciupercile stropite la radacina toate plantele decorative din vestiarul jmekerilor cu trabuc, care vor sa-si scoata gagica la inaintare.

Lor li se adauga, momentan, o anume Andreea Moroita, cea de-a treia titulara din lotul de manechine al lui Borcea, pe care nu v-o putem prezenta in toata conditia fizica, intrucit directorul nu s-a aratat, in cazul ei, atit de generos cu sedintele foto. Va urma.

Cert este ca omul – desi e un ciine pina la moarte, cu limba scoasa dupa maidaneze – nu pare deloc jenat de situatie: in octombrie 2004, la nunta lui Mihai Albu, caruia ii este nas, Cristian Borcea a venit la Palatul Snagov insotit de nevasta din dotare (casa de piatra etc). Frumos.

A doua zi, duminica, acelasi director executiv se afisa, relaxat, intr-un local vesel din centrul Capitalei, in compania cam penala a unei blonde (alta!), din genul acela bine dresat, care se gudura pe linga trabucul stapinului.

Poate voia si ea, mititica, sa primeasca ceva pe sub masa: o friptura intr-un restaurant de patru stele, la munte, sau macar un cabinet de pedichiura, intr-o zona populata a Capitalei.