Stilul vestimentar al trupelor Sexxy si Blondy nu este agreat de creatorii de moda. Marti seara, in cadrul emisiunii "De3 x femeie", creatorul Razvan Ciobanu (foto stanga) si Raluca Badulescu si-au dat cu parerea fata de stilul vedetelor de a se imbraca. Cei doi le-au laudat pe Loredana, Mihaela Radulescu sau Teo.

Cand au fost nevoiti sa mentioneze nume si din cealalta extrema, a vedetelor prost imbracate, Raluca Badulescu a spus ca in aceasta categorie ar incadra foarte multe dintre tinerele cantarete din ziua de azi. Si pentru ca este critic de arta vestimentara, dupa cum a precizat doamna Badulescu, a mentionat nume precum cele ale fetelor de la Sexxy, Blondy.

«L-am facut varza pe Ciobanu»

Managerul trupei Sexxy, Bogdan Jianu, a stat de vorba in direct, la telefon, cu cei doi invitati, reamintind ca intre Sexxy si Ciobanu exista de ceva vreme un conflict. Bogdan ne-a declarat, ieri, ca el si Razvan si-au tot dat replici taioase prin presa.

La un moment dat, cand au fost invitati la "Teo", Jianu l-a facut praf pe Ciobanu: "Timp de zece minute l-am facut varza, iar emisiunea a devenit un fel de oda adusa lui Razvan".

Bogdan ne-a marturisit ca este trist faptul ca "multi artisti pica la mijloc" intre doi creatori care nu se inghit unul pe celalalt. "Cand fetele purtau corsete, Razvan a spus ca sunt demodate, dar, la nici doua saptamani el i-a facut Sandei Ladosi pentru Eurovision un corset...", a spus Jianu.

Mai mult, el considera ca "in presa de moda exista doua variante: se da intr-un artist pana cedeaza si da spaga sau un creator da intr-un artist pana cand acesta decide sa-si faca haine la el."

«Parerea lui Ciobanu, egala cu zero»

Managerul trupei este de parere ca Razvan "este ascultat de cel mult 30, 40 de persoane, pe cand Sexxy vinde 47.000 de CD-uri si parerea lui Ciobanu este egala cu zero".

Razvan Ciobanu a avut mobilul inchis si nu a putut fi contactat.

Pentru proaspatul album ce sta sa apara, Sexxy se va decide asupra vestimentatiei in functie de melodia care va fi promovata, fara sa isi impuna niste restrictii in ceea ce priveste creatorii, avand posibilitatea sa opteze si pentru niste haine cumparate din strainatate.