Sub motto-ul “Team To Win” , FDC a adus in prim plan noutati de ultima ora referitoare la solutii, produse IT si instrumente financiare destinate partenerilor sai ce adreseaza prin servicii si implementari IT hardware & software piata IMM si cea corporatista.

In perioada 9-12 Februarie 2005, Flamingo Distribution Center a organizat cea de-a II-a editie a evenimentului Flamingo Reseller Convention - Corporate Edition.

Evenimentul a beneficiat de prezenta reprezentantilor marilor producatori mondiali din industria IT – Microsoft, Intel, IBM, SMC, NEC, SONY, WD precum si de participarea la nivel de patronat a peste 50 de companii din Romania si Republica Moldova direct implicate in domeniul corporate IT&C.

Unul dintre polii de interes ai evenimentului - Forumul “Corporate Insights” – a avut ca si teme subiecte precum prioritatile legislative privind dezvoltarea sectorului IT&C, potentialul pietei si solutii de finantare existente in Romania.

Prezidiul a fost onorat de personalitati marcante ale industriei IT romanesti precum dl. ministru Zsolt NAGY (Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei), care a prezentat rolul strategic al MCTI in dezvoltarea diferitelor sectoare guvernamentale, si dl. deputat Varujan PAMBUCCIAN, seful comisiei parlamentare IT&C. Alte prezente notabile la acest forum: dl.

Valentin Negoita, presedinte APDETIC (Asociatia Prod. Si Distrib. De Echipamente de Tehnologia Informatiei si Comunicatii), dl. Calin Tatomir, analist IT si reprezentanti ai mediilor bancare.

Scopul evenimentului a fost atins prin punctarea suportului pe care FDC impreuna cu producatorii de talie mondiala dar si cu institutiile financiar-bancare il ofera segmentului IT corporate, corelat si cu strategia pe urmatorii ani a Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.

_______________________

Despre Grupul Flamingo

Flamingo este o companie certificata ISO 9001, atat pentru distributia de produse IT si Consumer Electronics cat si pentru proiectarea si productia de calculatoare.

In Romania firma detine o retea de 80 de magazine IT si Consumer Electronics si filiale in 41 de orase.