Simpaticul prezentator al emisiunii "Copiii spun lucruri trasnite" de la Prima TV a anuntat ca va deveni tatic. Dezvaluirea a fost facuta joi seara, in cadrul emisiunii "Nasul", de la B1 TV, unde Virgil a fost invitat. Prezentatorul de la Prima, care va implini peste cateva zile 34 de ani, are de mai bine de doi ani o relatie cu o colega de platou, Roxana Alexandru (31 ani).

Ei s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru emisiunea "Vrei sa fii miliardar?", s-au indragostit si cu timpul au devenit un cuplu. La acea vreme, Roxana era casatorita, dar a ales sa divorteze pentru a fi tot timpul impreuna cu iubitul ei. Imediat dupa ce s-a pronuntat hotararea ea s-a mutat in apartamentul lui Virgil.

Roxana si Virgil au devenit un cuplu si pe platourile de filmare, orice emisiune la care lucra Iantu avand-o si pe Roxana in echipa tehnica (ea a fost producatorul showurilor "Vrei sa fii miliardar?", "Big Brother", "Star Factory"). Cu toate acestea, Virgil si Roxana au evitat sa apara impreuna la evenimente mondene si sa dea apa la moara ziaristilor.

inceputul acestui an i-a gasit pe cei doi in Insulele Canare, unde au plecat imediat dupa Revelion. Vacanta de Sarbatori s-a prelungit pana la inceputul lunii februarie cand Virgil a revenit pentru emisiunea cu copii. "Nu stiu daca este fata sau baiat, dar sigur este roman", a declarat Virgil, care a adaugat ca Roxana va naste la sfarsitul lunii august.

Cei doi nu si-au facut inca planuri de casatorie ("O sa fie cand o sa fie", a spus Iantu). La intrebarea lui Radu Moraru, daca cel mic va spune lucruri trasnite in emisiunea tatalui, Virgil Iantu a raspuns amuzat: "Daca trece preselectia, de ce nu?!"