Filmul "Jazz Made in Romania", cu o durata de 20 de minute, este prezentat online la Festivalul de Film Cinequest, de la San Jose, ce se desfasoara pana pe 22 februarie.

Din cele 3000 de filme primite de organizatori, 100 au fost alese pentru vizionarea online, opt dintre acestea intrand intr-o selectie speciala pentru premierea finala din cadrul festivalului. Selectia se face pe baza votului dat de spectatorii virtuali.

Filmul este in fapt o inregistrare deosebita si de o calitate superioara a unui concert sustinut in urma cu trei ani, in celebrul club Biscuits Blues din San Francisco, de maestrul Johnny Raducanu si de Teodora Enache. Tot cu ocazia turneului efectuat de cei doi in Statele Unite, s-a mai tras pe pelicula un film portret al celebrului cantaret roman de jazz.

In cazul in care va doriti un exemplar din «Jazz Made in Romania», varianta “extented”, puteti achizitiona inregistrarea de pe site-ul Mediaround, casa producatoare.

Premiera oficiala a documentarului "Jazz Made in Romania" a avut loc pe 25 octombrie 2002, in cadrul Festivalului International de Jazz de la Bucuresti. Filmul a participat, fiind bine primit, la Festivalul de Film DAKINO, in 2002, dar si la Festivalul Mediawave, de la Gyor (Ungaria), din aprilie 2003.