Home Box Office Central Europe, cel mai mare furnizor de canale premium din Europa Centrala, lanseaza noul sau canal de film, CINEMAX. Canalul este disponibil in sase tari europene: Polonia, Ungaria, Republicile Ceha si Slovacia, Romania si Bulgaria, a anuntat Jim Helfgott, vicepresedinte sales&marketing al HBO Central Europe.

Cinemax este un nou canal premium "pentru adevaratii cunoscatori de film". Noul Cinemax ofera un spectru mai larg de alegeri celor care doresc sa vada mai multe filme.

Continutul unic si incitant al programelor Cinemax va include filme de top cu actori mari in povesti captivante, filme din toata lumea care au castigat premii la festivaluri internationale, toate subtitrate/traduse in limba romana, 18 ore pe zi intimpul saptamanii si 24 de ore in week-end. Programele nu vor fi intrerupte de publicitate.

In Romania, Cinemax va fi disponibil, incepand cu data de 23 februarie, pentru toti acei operatori de cablu care detin tehnologia Set-Top-Box (prin cablu sau Direct-To-Home-DTH) necesara unei implementari de succes. HBO Romania a semnat deja acordul de retransmisie cu primul serviciu DTH din tara noastra, Digi TV.