9 directori din Ministerul Educatiei au fost revocati din functie

de Eugen Chelemen     Adevarul
Miercuri, 23 februarie 2005, 0:00


Ministrul Mircea Miclea a anulat ordinul prin care ex-ministrul Alexandru Athanasiu a numit in functii de conducere personalul incadrat in aparatul de lucru al Ministerului Educatiei si Cercetarii.

Astfel, directorii Mihai Paunica si Maria Dorenan (Buget-Finante), Vasilica Icociu (Juridic), Mariana Neagu (Patrimoniu), Daniela Garbea (Recunoasterea si Echivalarea Diplomelor), Laszlo Murvai (Minoritati), Doina Mitea, Cecilia Iulia Mihail si Ionel Andrei (Cercetare) au fost trecuti pe functii de executie.

Dupa ce functiile lor de conducere au devenit vacante, acelasi ministru Miclea a numit aceleasi persoane in aceleasi functii de conducere, dar cu delegatie, pana la organizarea concursului. Exceptie face doamna Vasilica Icociu, care a fost inlocuita cu domnisoara Catalina Damian.

Secretarul general al ministerului, Adrian Gorun, ne-a declarat ca aceasta miscare s-a facut pentru ca cei noua directori "au fost numiti ilegal, iar Agentia Nationala a Functionarilor Publici si-a dat aviz negativ deoarece functiile publice pe care s-au facut numirile nu existau".413 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version