Fundatia culturala ParteR si Editura Pontica va invita joi, ora 19, in clubul La Scena [Calea Calarasilor 55, colt cu Mantuleasa], pentru lansarea volumului de poezie Cerneala de George Vasilievici - cu o prezentare de lux din partea criticului Marin Mincu si a poetului Dan Iancu.

Ca antecedente literare ale autorului constantean amintim cartile Gabi 78 [Editura Vinea, 2001], EroTICA 2000 [antologie ASALT/American Research Press, 2001], Featuring [ Ed. Vinea, 2004 - volum colectiv cu Stefan Caraman si Ondine Dietz], Generatia 2000 [Ed. Pontica, 2004 - antologie coordonata de Marin Mincu].

Cofondator al Celulei de creatie ParteR din Constanta [alaturi de Mugur Grosu si Marius Parlogea], George Vasilievici a fost coorganizator al ErotiK 002 –festival independent de arta erotica initiat in Constanta.

In a doua parte a evenimentului de joi, George Vasilievici, Dan Iancu si Mugur Grosu vor furniza cateva detalii despre ErotiK 005 –editie care urmeaza a se desfasura in Bucuresti, in organizarea Fundatiei ParteR.