Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, este gata sa intre in politica! El are de gind sa candideze la alegerile din 10 aprilie pentru Primaria Generala a Capitalei. "In acest moment e posibil sa o fac din postura de candidat independent.

Am convingeri democratice, crestine si ortodoxe! Candidatura mea reprezinta o varianta ce poate deveni veridica. Alaturi de mine sint oameni de buna calitate din Romania si din strainatate", a dezvaluit ieri Procuroru'.

Exista si varianta ca Mister sa reprezinte o formatiune politica. Ori Partidul Popular European din Romania, care va fi infiintat de Cozmin Gusa, ori Partidul Popular Crestin si Democrat, ce va lua nastere, oficial, pe 5 martie, prin schimbarea denumirii PNTCD. "Noua formatiune va adera la Partidul Popular European.

Candidatul nostru la alegerile pentru Primaria Bucurestiului va fi desemnat miercuri. Cornel Dinu nu e inca membru al formatiunii noastre, dar ar putea deveni din 5 martie", a declarat Aurelia Chinteoan, directorul Departamentului de comunicare al PNTCD.

La Partidul Popular European este afiliata si formatiunea premierului italian, Silvio Berlusconi, Forza Italia.

Se lupta cu verii Becali?

Oamenii din lumea sportului devin tot mai atrasi de politica, administratia locala fiind o tinta predilecta. Fostul presedinte al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a ajuns vara trecuta edil sef al orasului Piatra Neamt.

In 1996, Ilie Nastase a candidat la Primaria Capitalei din partea PSD, dar a pierdut in fata lui Victor Ciorbea. In 2004, seful LPF, Dumitru Dragomir, reprezentant al PRM, a fost si el in lupta electorala, insa a iesit din primul tur.

Acum, la alegerile din aprilie, alaturi de Cornel Dinu ar mai putea candida la functia de Primar General si Ioan Becali, si Gigi Becali.