Candidatul PSD la Primaria Capitalei a dovedit, la Radio Guerrilla, in emisiunea „Asta la Revista presei“, ca medicul sau de campanie, Sorin Oprescu, nu l-a vindecat de „agramaticalitati“.

Pentru alegatorii bucuresteni si cititorii interesati redam citeva bule din platforma candidatului PSD la Primaria Capitalei, extrase de pe 94,8 FM: „De la PNA am primit neurmarirea inceperii penale. S-a definitivat dosarul definitiv“. „S-au verificat toate actele pe fostii trei ani pe care am fost primar“. „Sint un om pamintean si ma intereseaza decit Bucurestiul si atit“.

„E adevarat ca nu am studiile primarului Parisului si poate nici ale domnului primar Caldarescu care ati spus dumneavoastra. (Era vorba de scriitorul Mircea Cartarescu - n.r.) Pot sa conduc poate chiar mai bun ca amindoi la un loc“.

„Voi demonstra societatii romanesti si bucurestenilor exact pregatirea fiecarui primar la un numar de 100 de orase din Europa si exact fiecare cite limbi straini stiu, ce stiu si asa mai departe“. „Da’ de ce in discutia cu mine acuma, de ce nu ati gasit exact unde am gresit pina acum? De ce nu ati gresit nimic? De unde?“.

„Avind o relatie foarte buna cu cadrele didactice, m-au sunat o profesoara de romana…“