In prezenta autoritatilor iesene, Altex a taiat panglica pentru cel de-al cincilea electrocomplex din tara. Investitia de un milion de euro intregeste seria de magazine aflate in Bucuresti si Cluj. Planurile de extindere nu se opresc aici.

Total shopping experience, in traducere libera experienta totala de a face cumparaturi, se va raspindi de acum incolo si printre ieseni. Altex a deschis ieri cel de-al cincilea electrocomplex Media Galaxy din tara, in cadrul complexului comercial Iulius Mall din Iasi. Cu o suprafata totala de aproximativ 1.

600 de metri patrati si o investitie de aproximativ un milion de euro, Media Galaxy ofera celor interesati peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, GSM si multimedia.

De asemenea, printre serviciile oferite de Media Galaxy se numara cel mai bun pret garantat, service, transport si instalare gratuita a produselor cumparate, precum si posibilitatea de a comunica in mod direct cu angajatii companiei prin serviciul de Relatii cu clientii. Nu in ultimul rind, la Media Galaxy se pot face cumparaturi in rate, in limita a 40 de milioane de lei, doar cu buletinul.

Planuri pentru orasele mari

In afara de inaugurarea de la Iasi, anul acesta Altex se pregateste sa mai deschida alte patru complexe Media Galaxy si inca 20 de magazine Altex. Unul dintre ele va fi amplasat in Timisoara, in cel mai mare mall din vestul tarii, pe care Iulius Group il va deschide in septembrie anul acesta. „Mai exista alte trei locatii la care lucram.

Vrem sa deschidem cite un Media Galaxy in toate orasele cu o populatie de peste 300.000 de locuitori. Si in Bucuresti mai este loc pentru alte Media Galaxy“, a mai spus Ostahie.

Grupul Altex estimeaza pentru anul acesta o cifra a vinzarilor de aproximativ 220 de milioane de euro sau chiar mai mult. „Anul 2005 va fi un an al stabilizarii pietei, fapt influentat de masurile de relaxare fiscala. Cota unica va influenta pozitiv consumatorii.

In masura in care aceasta relaxare este insotita si de o stabilizare macroeconomica, apetitul romanilor pentru bunurile de larg consum va creste“, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex. Anul trecut, compania Altex a realizat o cifra de afaceri de 145 de milioane de euro si un profit de peste 4,5%.

Puncte de fidelizare

Din martie anul acesta, clientii Altex vor putea beneficia si de un card de fidelitate. „Vom oferi clientilor nostri puncte de fidelizare“, a specificat Ostahie. In momentul de fata, creditul cu buletinul are la baza un card de credit care odata intrat in posesia clientului, ii permite acestuia sa efectueze un numar nelimitat de tranzactii in limita plafonului acceptat.

Mai mult, limita de credit de pe card se reintregeste o data cu plata ratelor.