In urma cu aproximativ trei luni, a aparut pe piata muzicala romaneasca unul dintre cele mai interesante proiecte de pana acum. Morandi, caci despre el este vorba si indrazneata melodie "Love me", au facut furori in toate cluburile bucurestene si, imediat, peste hotare. Nimeni nu stia nimic despre compozitori sau interpreti, pana la un moment dat cand s-a elucidat o parte din mister.

S-a aflat ca Marius Moga este compozitorul. Toata lumea a felicitat proiectul sau, dar fara sa aiba nici cea mai vaga idee ca el este si cel care interpreteaza melodia, alaturi de un alt tanar compozitor pe nume Andreas Tefas, sau Randi, cum ii spun prietenii. Cei doi au scos si un album care include melodia "Love me". Asadar, tanarul din videoclip nu este Morandi.

Nu este el interpretul, ci doar imaginea proiectului realizat de Moga, in spatele caruia s-a ascuns pana acum. Marius ne-a marturisit ca nu apare in spectacole. Randi este cel care reprezinta pe scena Morandi. Cei doi compozitori mai pregatesc acum un videoclip pentru melodia in portugheza, "Beijo uh la-la-la".

«Aparitia in videoclip e o prostitutie»

Cat despre chipesul din videoclip, despre care se spune ca este Morandi, o sa va dezvaluim astazi, in exclusivitate, adevarata lui identitate. Se numeste Stefan Cosma si are 28 de ani. A locuit sapte ani in Germania, dupa care s-a intors in tara. Este singur in Romania, parintii lui traiesc in Germania, iar sora in India.

Este singur si pentru ca, spune el, este o fire foarte dificila si greu de suportat.

Prima sa aparitie intr-un videoclip, a fost in 1998, alaturi de "Sarmalele Reci". Propunerea de a filma pentru Moga a venit din partea unei prietene, care l-a recomandat si pentru clipul lui Gia. Daca de la Gia, pentru 30 de minute de filmare, a luat 150 de euro, de la Moga, a primit 500 euro.

Filmarile au durat o zi, de la sase dimineata pana la doua noaptea, si au avut loc la Teatrul National.

Stefan este de profesie artist fotograf: "In Romania e foarte greu sa traiesti din arta si ca atare mai accepti sa faci unele compromisuri, cum numesc aceste escapade in clipuri, fie ele muzicale sau publicitare. Eu vad asta ca o pe prostitutie".

A studiat Universitatea de Arte Plastice din 1998 pana in 2000, dupa care a plecat in Italia, pentru o bursa. Dupa sase luni petrecute in Italia, a plecat in Franta, unde a lucrat ca asistent fotograf in cel mai cunoscut studio foto din Paris, Pin-Up.

Vara anului 2004 l-a gasit in studio, pentru ca avea sa prezinte lumii, in premiera in Romania, o expozitie de arta contemporana, unde personajul central al fotografiilor sale este telefonul mobil.

Stefan pregateste acum, impreuna cu Electric Brother o "manipulare colectiva", asa cum ii place lui sa spuna, dedicata Zilei Europei. "Va fi ceva simplu si de efect, speram noi. El va compune un ritm simplu, pentru claxonul unei masini, care sa dureze 20 de secunde, iar pe data de 9 mai, de Ziua Europei, toti cei aflati in trafic vor saluta Europa in stilul lor", ne-a declarat Stefan.