Agentia Sports sustine ca Palermo ofera pentru capitanul Stelei doua milioane de euro. Dupa reteta Mutu, acesta ar urma sa fie cedat mai departe, la gruparea din Milano, unde s-a consacrat Zenga.

Calificarea Stelei in optimile Cupei UEFA, in dauna celei mai bune echipe din 2004, Valencia, i-a adus pe jucatorii „ros-albastri” in vizorul echipelor din campionatele puternice ale Europei. Totusi, pina la ofertele cu inflatie de zerouri in coada visate in birourile de la Marriott venite de la formatiile cu vitrinele pline de trofee in Ghencea mai trebuie sa fie invinse alte echipe cu nume.

Oferta pentru Radoi

Astfel, agentia italiana Sports sustine ca fundasul si capitanul Stelei, Mirel Radoi, va ajunge la gruparea Palermo. Suma pentru care ar urma sa se perfecteze transferul este insa mult mai mica decit pretentiile exprimate de mai multe ori de patronul formatiei din Ghencea.

Astfel, presedintele lui Palermo a oferit „ros-albastrilor” doar doua milioane de euro, fata de cinci sau chiar zece, cifra vehiculata pentru plecarea lui Radoi. Totusi, Palermo ar putea reprezenta pentru Mirel Radoi ceea ce a fost Livorno pentru Adrian Mutu: doar punctul de sosire in Il Calcio.

Aceeasi agentie sustine ca fundasul echipei Steaua ar putea ajunge la Inter, care l-a spionat pe Radoi la meciul cu Parma prin Giacinto Facchetti, directorul general al gruparii milaneze.

Villarreal - favorita, Steaua - outsider

Dupa ce au intilnit si eliminat detinatoarea Cupei UEFA, Valencia, elevii lui Walter Zenga vor juca impotriva favoritei la cistigarea trofeului in acest an, conform caselor de pariuri. Astfel, dupa meciurile din 16-imile competitiei, Villarreal este apreciata de bookmakeri drept principala favorita la cistigarea finalei care se va disputa la Lisabona, primind o cota cuprinsa intre 5 si 6.

De cealalta parte, „ros-albastrii” sint priviti in continuare ca outsideri, specialistii rezervindu-le cote cuprinse intre 33 si 50 pentru cistigarea trofeului. In clasamentul general al favoritelor, Villarreal este urmata de o alta echipa spaniola, Sevilla, abia apoi venind formatii ca Newcastle, Auxerre sau Sporting Lisabona.