Stapinul caloriferelor (l-am numit aici pe Radu Opaina, candidatul PUR la Primaria Capitalei) si-a expus ieri dimineata, la „Agentia 2 fara un sfert“, teoria despre de ce nu merg treburile in Bucuresti. „De la cap pestele se-mpute. Daca capul e sanatos, pestele e sanatos“. Din aceasta demonstratie stralucitoare putem extrage si un corolar, pastrind bineinteles topica: „De la RADET caldura vine.

Daca caloriferul e cald, in casa e cald“.

Zenga i-a vorbit lui Radu Moraru intr-o romana-italiana adorabila: „Cu cese capa noi ne-am calificat“. „A fost prima deplasare dopacaza“. „Bejictaz e nume mare, nume famozo“. Iar in final a marturisit ca asculta multa muzica: „Si muzica de manele“…

Duduile poftite pe Acasa, la „De 3x femeie“, sustineau cu convingere ca se poate slabi sanatos si trainic si puneau la dispozitia telespectatorilor propriile istorii cu flaminzeli eficiente.

Si, dupa ce au insirat si Monica Anghel si Luminita Anghel si Roxana, solista de la Spin, si insasi Mihaela Tatu regulile regimurilor lor, doamnele au ajuns la concluzia ca cea mai buna cura de slabire e aceea cu sex. Monica Anghel a lansat subiectul: „E foarte buna cura cu visine!“.

Si de-aici s-au pornit o hahaiala si-o incilceala de glumite cam rasuflate care au acaparat tot restul discutiei: „Vii si ne consultam…“, „Vii si ne imprietenim!“. Tatu a aprofundat: „Iti trebuie mincare in momentul in care n-ai fost multumita de visine. Sau visinele aveau vierme!“, „Sa nu vorbim de vierme!“, a sarit alta. Iar Monica Anghel a insistat ca ea n-a avut parte de vierme niciodata.

„Norocul tau!“, a fericit-o madam Tatu. Noroc ca Luminita Anghel a curmat taclalele spunind cinstit ca spera ca mama ei nu se uita la emisiunea aceea.

Singura poanta reusita din emisiunea lui Tatu i-a apartinut lui Gyuri Pascu. Monica a povestit ca amicul ei a intrebat-o: „De ce te duci la «De trei ori femeie»? Acum ai slabit, du-te la «O data femeie»!“