La o zi dupa ce asistenta Irinei Schrotter a fost martora a paruielii dintre Mihaela Radulescu si Daniela Nane din timpul filmarilor la pelicula "15", in care "divele" joaca impreuna, creatoarea de moda a aflat, ieri, cu stupefactie ca Sergiu Nicolaescu, regizorul filmului, a exclus-o din proiect.

Explicatia lui Ion Mititelu, directorul executiv al productiei, a fost ca s-a luat aceasta decizie intrucat Irina nu a fost prezenta la filmari, lucru care nu era de altfel stipulat in contract. Contactata telefonic, Schrotter, care a avut, la randul ei, nenumarate conflicte publice cu Mihaela Radulescu, a confirmat ca a fost data afara fara un motiv intemeiat.

"Este ciudat ca in cele cinci saptamani, cat a durat colaborarea noastra pentru acest film, nu mi s-a reprosat nimic. Teama Mihaelei ca asistenta mea ar fi confirmat, la nevoie, ca Daniela Nane s-a purtat ca o doamna, in timp ce ea a avut un comportament suburban, amenintand-o in fel si chip si luand-o efectiv la bataie, a determinat, in mod evident, excluderea noastra din echipa.

Onorariul meu nu va mai fi achitat, desi se filmeaza de la bun inceput cu costumele create de mine si aprobate de Nicolaescu", a mai precizat Irina Schrotter.