Procesul intentat de Oana Petrovschi fostilor sai antrenori, Octavian Belu si Mariana Bitang, s-ar putea incheia la infatisarea din 10 martie, conducerea societatii ARDAF parind dispusa sa onoreze cererile financiare ale gimnastei.

Societatea de asigurari ARDAF ar putea pune capat, la sfirsitul acestei saptamini, conflictului dintre gimnasta Oana Petrovschi si antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang. Vicecampioana mondiala la paralele si-a dat in judecata fostii antrenori, pe care i-a acuzat de „tratamente inumane“.

Ea le-a solicitat daune in valoare de un miliard si jumatate de lei, bani ce ii sint necesari pentru efectuarea a doua interventii chirurgicale la coloana vertebrala. Sponsor al Federatiei Romane de Gimnastica, societatea ARDAF s-a oferit, in urma cu o luna, sa onoreze cerintele financiare ale Oanei Petrovschi pentru incheierea procesului.

S-au reluat negocierile

Desi in ultima saptamina au aparut zvonuri conform carora societatea ARDAF nu mai este dispusa sa plateasca, considerind suma ceruta de fosta gimnasta mult prea mare, presedintele Octavian Manastireanu a reluat negocierile cu avocata fostei gimnaste, Dana Pavelescu.

„Am fost sunata de presedintele societatii, Octavian Manastireanu, care mi-a declarat ca doreste sa ne onoreze pretentiile. Acesta a convocat ieri - dupa cum mi-a spus - un Consiliu Extraordinar al societatii, pentru discutarea problemei. Noi le-am spus pretentiile noastre, acum mingea este in terenul lor.

Daca, insa, nu se hotarasc saptamina aceasta, noi vom merge mai departe cu procesul“, a declarat Dana Pavelescu. Pentru incheierea procesului, societatea ARDAF va trebui sa-i plateasca Oanei suma ceruta in instanta: un miliard si jumatate de lei, la care se adauga daunele morale.

Oana face turul clinicilor

Pentru ca la Institutul de Medicina Legala „Mina Minovici“ nu exista toata aparatura necesara efectuarii expertizei medicale, solicitata de instanta, Oana Petrovschi a facut saptamina aceasta turul clinicilor din Bucuresti. „Nu am reusit sa termin controlul medical, asa ca mi-am prelungit sederea in Bucuresti.

Saptamina viitoare este programata noua infatisare si controlul trebuie facut pina atunci, asa cum a cerut instanta“, a declarat Oana Petrovschi.

Fosta gimnasta asteapta cu nerabdare sa se intoarca la Deva, mai ales ca iubitul ei, Edi, stabilit in Germania, a anuntat ca ii va face o vizita de citeva zile.