Dupa sapte ani de coabitare cu Dinu Maxer, Nicoleta Luciu a decis sa-si puna pirostriile, afirma revista “Story” in numarul aparut astazi pe piata. Conform saptaminalului respectiv, in aceasta vara intentioneaza sa se casatoreasca si Iulia Fratila.

Nicoleta si Dinu s-au cunoscut pe vremea cind ea nu era celebra, ci doar o fata frumoasa, povesteste “Story”. Fidelitatea Nicoletei fata de iubitul ei a impresionat pe toata lumea, mai ales ca o data ce a devenit sex-simbol, multi se asteptau sa-si gaseasca un barbat foarte bogat. Apropiatii Nicoletei spun ca aceasta si-ar dori o familie care sa nu semene cu aceea in care a copilarit ea.

Tatalui ei ii placea sa bea cam mult, motiv pentru care se iscau deseori scandaluri, relateaza saptaminalul. Potrivit revistei, Dinu Maxer vrea sa-i ofere Nicoletei un inel de logodna din aur alb, cu un mesaj de dragoste inscriptionat in interior.

Nicoleta a dorit sa se marite cu Dinu si pentru ca isi doreste un copil. Viitorul ei sot ar vrea ca nunta sa se desfasoare in Las Vegas, dar Nicoleta ar prefera sa fie mai aproape de cei dragi.

Iulia Fratila: nunta pe malul marii. Cea de-a doua nunta celebra anuntata de “Story” pentru vara aceasta, a Iuliei Fratila, a fost stabilita anul trecut. Radu Runcanu, iubitul Iuliei, a cerut-o in casatorie de ziua lui. El i-a oferit o caseta din ratan, in care se afla un inel de aur alb. Fiind din Constanta, Iulia Fratila isi doreste o nunta pe malul marii.