Romanca Elisaveta Stagarescu, care a fost data disparuta cu cateva zile in urma in Statele Unite, a fost gasita moarta in parcul Rock Creek din Washington. Cauza exacta a decesului nu a fost inca stabilita. Politia a afirmat ca nu exista semne ca s-ar fi comis o crima, dar langa corp a fost gasit un biletel.

Politia a anuntat ca asteapta raportul medical care va stabili cauza decesului, informeaza cotidianul "Washington Post", in editia de ieri. "Nu s-au gasit semne evidente de violenta. Asteptam autopsia pentru a demara cercetari in cazul in care victima a fost ucisa", a declarat presei sergentul de politie Joe Gentile.

Locul in care a fost gasita femeia se afla nu departe de locuinta fiului sau, de pe Connecticut Avenue, Washington. Elisaveta Stagarescu, de 64 de ani, se afla in vizita la copiii ei in Washington, cand a disparut de acasa. Fiul sau, Marian Stagarescu, 35 de ani, si sotia acestuia, Flavia Doboga, 32 de ani, i-au sesizat disparitia cand s-au trezit in jurul orei 7 dimineata, pe 28 februarie.

Cuplul s-a ingrijorat, pentru ca femeia nu iesea niciodata dimineata din casa. Elisaveta Stagarescu venise la Washington in noiembrie, pentru a petrece sase luni alaturi de familia sa. Nu vorbea aproape deloc engleza si lua medicamente antidepresive si antihipertensive. Potrivit fiului sau, Marian Stagarescu, Elisaveta ar fi luat medicamentele cu ea.

El a afirmat ca mama sa se simtea bine si nu dadea semne de dementa, dar si-aamintit ca in urma cu cativa ani s-a mai intamplat o data sa se rataceasca.