E martie si primavara e la o adiere distanta. E momentul cand barbatii se inclina in fata doamnelor si domnisoarelor si le ofera dragostea lor eterna … FOTBALUL!

Si ce alegere mai buna putea fi decat Raluca Arvat? Prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV a intrat, numai pentru ApropoTV, in rolul unui arbitru. In tricoul unui cavaler al fluierului. (Sa mai spuna cineva ca barbatii sunt lipsiti de cavalerism...)

Ei bine, dupa ce a depasit cu bine o perioada cand a fost indisponibila din pricina unor probleme de sanatate care au tinut-o departe de terenul Stirilor ProTV (o raceala), Raluca a revenit, cu ecusonul FIFA cu tot, sa le arate tuturor (si mai ales lui Mitica, Gigi, Borcea & Co.) cum poate o fata sa tina la respect 22 de jucatori, rezervele si doua echipe tehnice...

Trei instantanee cu Raluca, surprinse de fotografii ApropoTV pe terenul de fotbal. Walter Zenga protesteaza nervos la semnalizarea unei simulari a lui Radoi, care plonjase in careul advers ca in piscina. Degeaba. Raluca nu iarta! GOOOOOOOLL!!! - atacantii de la Chelsea, cu Lampard, Didier Drogba si John Terry, sunt in delir chiar in fata Ralucai, acum deghizata in arbitru de tusa.

"Galacticul" Zidane si Raluca, cel mai sexy arbitru, la sfarsitul unei partide castigate de Real Madrid cu 6 - 5. A fost un meci unic, nemaivazut: doua autogoluri, ambele inscrise din neatentia fundasilor care admirau picioarele arbitrului! Cele doua galerii au fluierat-o

indelung pe Raluca. Admirativ, normal.