Noul antrenor al echipei reprezentative de tineret U 21 vine din Divizia B. Florin Marin si-a reziliat ieri contractul cu Ceahlaul Piatra Neamt si a venit in aceasta dimineata la Bucuresti pentru a-si prelua noul post.

- Felicitari si succes, desi preluati un post extrem de instabil!

- Intii de toate, as vrea sa spun ca este o mare sansa a mea. Fara indoiala, traiesc cel mai important moment al carierei mele de pina acum. Sper sa fac o treaba buna, pentru ca eu cred in generatia actuala de la tineret.

- Ati rezolvat problema contractuala cu Ceahlaul Piatra Neamt?

- Da, si ii multumesc presedintelui Gheorghe Stefan, care a inteles cit de important este pentru mine sa plec la FRF. Mai aveam un an si jumatate de contract, dar a fost de acord sa reziliem intelegerea pe cale amiabila.

- Cind vi s-a propus sa antrenati nationala de tineret?

- Simbata am vorbit cu Piti, care mi-a spus ca sint mai multe nume pentru acest post, printre care si al meu.

- Sint sanse la calificare?

- In primul rind, jucatorii trebuie felicitati pentru ca sint pe primul loc intr-o grupa grea. Meciurile dificile de-abia acum vin, iar multe schimbari nu pot sa fac.

- Va deranjeaza schimbul intens de jucatori de la tineret la nationala mare?

- Acesta este si rolul echipei U 21, sa dea jucatori la prima reprezentativa. E nevoie insa si de rezultate, pe care sper sa le putem obtine. Marti dimineata voi discuta la Bucuresti cu presedintele Mircea Sandu toate detaliile si apoi o sa ma apuc de treaba.