Chelsea - Barcelona.

Meciul tur a fost un veritabil spectacol cu o echipa spaniola dedicat fotbalului-spectacol si o alta, antrenata de Mourinho, "plictiseala intruchipata". Pana la urma a invins spectacolul, asa ca meciul de diseara are o miza uriasa pentru cei de la Chelsea.

Mourinho are promisa o prima de 4.000.000 de euro pentru castigarea Champions League si ca sa o castige trebuie, in primul si-n primul rand, sa treaca de Barca. Pentru ca au nevoie de un simplu 1-0, englezii nu vor forta foarte mult si vor astepta momentul potrivit pentru a da lovitura, iar acesta poate veni, cel mai probabil, dupa pauza.

Lyon - Werder Bremen.

Dupa ce i-au umilit pe nemti in tur chiar la ei acasa cu 3-0, francezii de la Lyon nu-si mai pun problema calificarii, dar nici nu vor sa piarda pentru ca sunt in joc bani si puncte in clasamentul UEFA. In plus, Lyon este o buna echipa de contraatac si va sta linistita, ii va lasa pe cei de la Werder sa atace, iar ei vor cauta lovitura decisiva.

Milan - Manchester United.

Nimeni nu se astepta ca Milan sa castige la Manchester, dar au plecat de acolo cu un 1-0 care le ofera prima sansa in retur. In lipsa lui Sevcenco, omul de gol al milanezilor, AC va incerca sa tina de rezultat, ceea ce face ca un X la pauza sa fie mai mult decat plauzibil.

Sporting Cristal - Deportivo Cuenca.

Peruanii, gazda in meciul de diseara, fac parte dintre acele echipe modeste in deplasare, dar foarte bune pe teren propriu. In primul lor joc acasa au invins cu 2-0 pe mexicanii de la Pachuca CF, asa ca nu au voie sa se impiedice de o echipa din Ecuador.

Combinatia zilei

Chelsea - Barcelona X la pauza (cota - 1,80)

Lyon - Werder Bremen 1 (cota - 1,90)

Milan - Manchester United X la pauza (cota - 1,85)

Sporting Cristal - Deportivo Cuenca 1 (cota - 1,60)