Radacini, dealer Daewoo va inaugura oficial joi, 10 martie, la orele 12:00, un nou showroom si service Daewoo in zona de sud a capitalei, pe B-dul Giurgiului nr. 52-54.

Radacini Giurgiului este una dintre investitiile importante realizate de Radacini si una dintre cele mai moderne constructii de showroom si service Daewoo din tara. Noua unitate are o suprafata totala de 5 900 de metri, dintre care 2 100 suprafata construita iar 3 800 parcare exterioara. Lucrarile la noul punct de lucru Radacini au inceput in anul 2003 si s-au finalizat la sfarsitul anului 2004.

Showroom-ul are o suprafata de expunere de 180 metri patrati si 500 mp de birouri .

Unitatea service ofera gama completa de servicii de intretinere si reparatii, fiind dotat cu aparatura de ultima generatie. Se presteaza activitati de mecanica, schimb ulei, tinichigerie, reparatii instalatii electrice, vopsitorie auto, inspectii tehnice periodice (statie I.T.P.) Service-ul are o capacitate de 17 pana la 22 posturi de lucru .

In cei zece ani de cand este dealer Daewoo, Radacini a depasit numarul de 14 000 de automobile vandute, a deschis 3 unitati service si doua showroom-uri Daewoo. Radacini a primit anul trecut de la Daewoo Automobile Romania titlul “Cel Mai Bun Dealer din Romania” pentru activitatea desfasurata alaturi de producatorul de la Craiova.

La inaugurare vor fi prezenti reprezentanti ai Daewoo Automobile Romania, invitati din mass media, parteneri de afaceri ai Radacini, personalitati publice.