Dupa succesul inregistrat cu OTV, Dan Diaconescu a mai deschis o televiziune. Noul canal se numeste Direct Tv, este un post de televiziune dedicat in exclusivitate politicii, si va incepe emisiile din 15 martie.

Direct Tv va avea invitati permanenti care vor incinge spiritele pe teme de maxim interes, iar printre acestia se numara Gigi Becali, Giovani Becali, Adrian Paunescu, Corneliu Vadim Tudor, Mitica Dragomir, toti cunoscuti ca firi aprige si persoane controversate.

24 de ore din 24, se vor derula sedinte de guvern, dezbateri parlamentare, conferinte de presa ale partidelor, fiecare avand spatiu propriu de emisie. Dan Diaconescu (foto) este directorul general al postului si va fi prezent in grila de emisie cu reluarea emisiunii sale de la OTv, "Dan Diaconescu in direct".

Prezentatorul promite sa nu cenzureze nimic, oricare om politic avand posibilitatea sa-si expuna punctul de vedere. stirile vor fi de asemenea doar din sfera politica, si se vor derula din ora in ora. "Am acest proiect de multa vreme si abia anul asta am primit toate aprobarile si ii dam drumul pe 15 martie. Nu vor fi prezentatori cunoscuti, prefer sa am invitati de renume.

Sunt cativa invitati permanenti, adica vor aparea apoximativ o data pe saptamana si vor discuta cele mai fierbinti subiecte ale momentului.

Sunt convins ca o sa aiba succes, pentru ca romanul este mare consumator de politica si chiar daca au avut momente de apatie trebuie sa fie bine informati, iar Direct Tv isi propune sa fie impartial si intransigent", a declarat directorul postului Dan Diaconescu.