S-au publicat

Normele de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 99/2004 privind instituirea Programului de stimulare a innoirii Parcului national auto ***

de     HotNews.ro
Miercuri, 9 martie 2005, 0:00Ordinul nr. 130 din 28 februarie 2005 pentru aprobarea Instructiunilor privind modalitatile de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 99/2004 privind instituirea Programului de stimulare a innoirii Parcului national auto, modificata si completata prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 1/2005.

Producatorii, importatorii autorizati sau furnizorii de autoturisme, persoane juridice, care doresc sa se inscrie in Programul de stimulare a innoirii Parcului national auto trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

- functioneaza legal si au avizele/acordurile/autorizatiile necesare desfasurarii activitatii;
- au in obiectul de activitate productia si/sau comercializarea autovehiculelor, inclusiv a autoturismelor noi;
- si-au indeplinit obligatiile de plata exigibile a taxelor, impozitelor si contributiilor catre bugetul general consolidat, bugetele locale, Fondul pentru mediu;
- au cont deschis la Trezoreria Statului;
- nu se afla in procedura de reorganizare judiciara sau de faliment; etc.

Pentru a putea beneficia de Program, orice persoana fizica, proprietar/mostenitor al unui autoturism uzat, trebuie sa se inscrie la un producator validat pentru achizitionarea unui autoturism nou, dupa publicarea listei producatorilor validati pe site-ul www.afm.ro.

Suma de 30 milioane lei se scade de catre producatorul validat din suma de incasat de la persoanele fizice beneficiare care achizitioneaza un autoturism nou.

In factura de livrare a autoturismului va fi evidentiat pretul de vanzare al acestuia si distinct se va face mentiunea "Suma de 30 milioane lei se suporta de Administratia Fondului pentru Mediu, conform Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 99/2004, modificata si completata prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 1/2005".

Sub rubrica "Total de plata" a facturii fiscale se inscrie textul "Diferenta de plata beneficiar" si se mentioneaza suma ramasa de achitat de catre persoana fizica beneficiara.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


69 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by