Ancheta procurorilor in cazul "Camatarii" scoate la iveala numeroasele conexiuni pe care acestia le aveau chiar in cercul asa-ziselor VIP-uri. Stenograma interceptarii unei convorbiri telefonice purtate de Silviu Dudita, zis "Fluturica", om de incredere al "Camatarilor", si cunoscutul manelist Adrian Copilul Minune, zis De Vito, arata ca intre cei doi se legase o prietenie stransa.

Minune nu este singurul manelist al carui nume a fost vehiculat in legatura cu membrii lumii interlope. Vali Vijelie, apropiat al Camatarilor, sau Nicolae Guta - impresariat de interlopul Iova Paul, zis Ion Petrisor, sunt doar cateva exemple. Prezentam, in continuare, un fragment din stenograma acestei discutii, purtata in toamna anului 2003.

Adrian Copilul Minune: Sa moara familia mea, l-am intrebat pe Nutu daca pot sa-l bag pe om in ghips... Da' nu... Mie nu-mi trebuie smecheri, ca sa platesc lumea sa-l bage pe... asta in ghips! Eu ii trag o bila in piept de-l... de nu mai... de sufera toata viata lui! Da' eu te iubesc si stii de ce ti-am spus tie? Ca esti tovarasul lui si esti si tovarasul meu!

Dudita Silviu: Asculta-ma putin!

A.C.M.: Vreau sa stii tu si ca te iubesc si atat! Atat am vrut sa spun!

D.S.: Si eu pe tine la fel! Asculta-ma putin!

A.C.M.: L-am intrebat pe Nutu si mi-a zis Nutu ca am verde de la el!

D.S.: Hai sa... Aia cu "jumatate tu, jumatate..." e cea mai frumoasa!

A.C.M.: Da! "Jumatate tu, jumatate eu", da!

D.S.: Bine, barosane! Hai! Te pup, pa!

A.C.M.: Hai! Te pup si te iubesc mult de tot!

D.S.: Nu mai fugi asa, ca tot acasa ajungi! Incet, ca ajungi acasa! Hai!"

Contactat telefonic, Adrian Copilul Minune ne-a declarat urmatoarele: "Nu-mi aduc aminte de convorbirea cu aceasta persoana. Noi, lautarii, vorbim fel de fel de prostii din astea, si in caterinca, si la misto. Il stiu pe "Fluturica", dar nu-mi aduc aminte sa fi avut aceasta discutie cu el.

Nu am dusmani, ca sa le fac asa ceva (in stenograma se vorbeste despre persoane bagate in ghips sau de bile trase in piept - n.r.), pe mine ma iubeste toata lumea. Afirmatiile din discutia cu "Fluturica" nu sunt ale mele si nu sunt adevarate".