"Suporterii echipei Steaua, care au suportat zapada timp de doua ore si au cintat, au fost singurii care s-au opus negocierilor pentru suspendarea partidei. Nimic nu prevestea marea furtuna de ninsoare care s-a abatut asupra Bucurestiului. Dimineata, razele de soare apareau pe cerul capitalei Romaniei. Dar temperatura scadea...

Pe stadionul Ghencea parea ca are loc o finala de Liga Campionilor. Mai era aproape o ora si jumatate pina la inceputul partidei si tribunele erau pline de suporteri. Ei, fara indoiala, au fost adevaratii eroi ai zilei.

Ei si-au aratat dragostea fata de echipa intr-una dintre cele mai friguroase si neplacute nopti de care isi aduce aminte Bucurestiul. Frigului s-a adaugat o ninsoare monumentala. Fulgii de zapada cadeau continuu intr-un peisaj in care albul era singura tonalitate cromatica. A spus cineva frig? Cei 28.

000 de romani nu s-au miscat de la locurile lor si nu au incetat sa-si incurajeze echipa. Oare muzica este o forma de a a incalzi corpul? Asa o fi, pentru ca si dupa o ora, cind la statia de amplificare s-a anuntat suspendarea, terenul era plin"

El Periodico Mediterraneo.