Dupa ce in ianuarie a lansat noul model Matiz, echipat cu un propulsor care respecta normele ecologice Euro III, Daewoo Automobile Romania a lansat si noua versiune a modelului Nubira II.

Modelul este disponibil in doua versiuni de caroserie: Notchback, cu patru usi, si Wagon, cu cinci usi. Constructorii au dotat Nubira II cu un motor Euro III mai puternic, masina consumind cu 0,8% mai putin. Consumul este de 5,3 litri la suta de kilometri in afara localitatii si de 10,1 litri in oras.

Datorita noii motorizari ce dezvolta 106 cai-putere, Nubira II atinge suta de kilometri in 11 secunde.

Transmisia este asigurata cu ajutorul unor cutii de viteze manuale cu cinci trepte. „Motorul porneste mai usor la rece si este echipat, in plus fata de versiunea anterioara, cu un sistem de imobilizare electronica, prin intermediul unui cip electronic inserat in cheia de contact", mai arata constructorul. Pretul noului model Nubira II este de 10.

299 de euro, cea mai ieftina varianta, cea mai scumpa costind 11.799 de euro. Toate taxele sint incluse in pret. Vinzarile Nubira au ajuns, anul trecut, la 1.485 de unitati, in crestere cu 49% fata de anul 2003. Daewoo Automobile a vindut anul trecut pe piata romaneasca 27.340 de autoturisme, dintre care 19.960 de unitati au fost Matiz, restul fiind autoturisme Cielo.