Interzis persoanelor sub 18 ani". Dar si celor cu venituri modeste. Desi preturile sunt promotionale, la Targul erotic doar privitul te costa 250.000 lei! "Eros Show" este ceva de care capitala tarii n-a mai avut parte pana acum. Doar Aradul a mai organizat asa ceva in Romania. "Am asteptat momentul potrivit pentru aceasta prima editie bucuresteana.

Trebuia sa se schimbe mentalitatile", declara Albert Kiss, organizator. "Daca faceam targul acum vreo 10 ani, n-ar fi venit nimeni. Romanii au inceput sa fie tot mai dezinhibati". Lucru confirmat in special de barbati. Misuna printre standuri precum furnicile. Cer referinte despre una si alta, dar curaj ca sa cumpere isi fac mai greu.

Multi se dau atotstiutori si spun ca "nu au curiozitati si nici nevoi". Au venit doar "sa se uite".

Vanzatorii, superamabili: alearga cu vibratoarele in toate partile ca sa le justifice ademenitor catorva doamne prezente de ce una bucata costa 8,5 milioane! Trec peste detaliile care-l deosebesc de cele ieftine - cap rotativ si perle pentru stimulare vaginala - si vine si concluzia: "Lucreaza foarte bine!".

N-au convins pe nimeni, dar oricum exista sansa ca vibratorul-vedeta sa aiba in curand o posesoare, fiindca acelasi model este oferit cadou la tombola targului. Lubrifiantii, afrodisiacele, dvd-urile cu filme pentru adulti, pastilele de potenta si bilele vaginale asteapta si ele sa fie date jos din raft pentru preturi cuprinse intre 400.000 lei si cateva milioane.

Cele mai ieftine sunt prezervativele. "Le cumpara in special barbatii", spune un vanzator, mandru ca i-a vandut unui batran de 80 de ani o pastila de potenta de 1,2 milioane. Amatorilor de distractii nocturne organizatorii le pregatesc, dupa ora 21.00, show-uri erotice si sado-maso cu actori de filme porno. Targul mai este deschis astazi si maine.

Program de vizitare: astazi intre orele 16 si 24 si duminica, intre 12 si 18.