Fosta componenta a trupei Blondy, Cristina Rus, nu este considerata un bun co-prezentator de televiziune. Dupa tot scandalul din trupa Blondy ce a tinut paginile ziarelor mondene, in care se relata ca artista nu a fost lasata sa se afirme in televiziune de catre colega ei de trupa, Andreea Banica, si de impresarul si iubitul acesteia, Lucian Mitrea, Cristina anunta ca are o serie de oferte.

Toate din partea mai multor televiziuni, dar ca nu a fost lasata sa-si consolideze o cariera in televiziune pentru ca Andreei ii era frica de concurenta, se plangea Cristina. Si ca i s-a interzis sa vorbeasca ce vrea atunci cand erau invitate la televiziuni, acest drept fiindu-i rezervat colegei sale de trupa.

Asa ca blondina a hotarat sa paraseasca formatia Blondy ca sa-si urmeze visul: televiziunea. A acceptat oferta Primei Tv de a fi co-prezentatoarea lui Romica Tociu si Cornel Palade in emisiunea "EuroTombola".

Numai ca gurile rele spun ca nici aici nu a facut o figura frumoasa. Cu toata hotararea, cu toate cursurile de actorie, Cristina nu reuseste deloc sa-si justifice banii primiti. Da balbe peste balbe, iar singura intrebare banala pe care o adreseaza castigatorilor de la "EuroTombola", este "Ce veti face cu banii castigati?".

De asemenea, cand este invitata vreo vedeta in emisiune, blonda nu reuseste sa poarte un dialog coerent.

Tociu: «Este foarte buna pentru partea din fata»

Ca sa fim obiectivi l-am sunat pe unul dintre oamenii cu care Cristina Rus intra in contact direct, actorul Romica Tociu. Asa ca l-am intrebat daca este de acord cu ce se vehiculeaza in presa, ca Rus nu este un bun om de televiziune.

Primul raspuns destul de rastit a fost "Stii cu cine vorbesti? Cu Romica Tociu! Daca te intreb eu pe tine daca prietena ta cea mai buna este curva?" Dupa ce s-a mai calmat putin, Tociu a fost dispus pentru dialog. "Cristina este colega mea cea mai buna. Ea a crescut si ceea ce face, face bine. Nu are capodopere de facut, cum nu am nici eu, dar a crescut si se descurca bine.

Este foarte buna pentru partea din fata si pentru rating. Eu si Cornel am propus-o pentru ca era singura vedeta cunoscuta. Nu-i deloc usor sa faci televiziune. Nu-i ca o melodie pe care o canti mereu si nu se schimba niciodata ritmul sau versurile. Cristina a reusit sa aiba vorbele la ea", ne-a mai spus actorul.

Muzica e una, televiziunea e alta

Nici colegii de breasla nu sunt impresionati de prestatia artistei. Cristina Teodorescu, iubita lui Ionut Chermenschi, moderator tv, a marturisit: "Eu cred ca a fost aruncata in groapa cu lei.

Nu stiu cat a fost ea pregatita pentru direct. Sfatul meu este ca mai are de invatat. Este o fata curajoasa si nu sunt eu cea care sa arunce cu pietre, dar muzica este una si televiziunea este alta. Cum am mai spus este curajoasa, dar mai are de invatat".

Am incercat sa aflam si opinia Cristinei Rus, dar de obicei cantareata nu este de gasit. Ba are telefonul inchis, ba nu raspunde pentru ca este la cursurile de actorie. Daca are sau nu, Cristina Rus "toate cuvintele la ea" ramane de vazut. Pana atunci, gura lumii e sloboda.