Infrangerea pe care Stiinta Craiova a inregistrat-o pe teren propriu, scor 1-2 cu FC Arges, a incins spiritele in Banie. Dupa antrenamentul de ieri, liderii galeriei, jucatorii Craiovei si antrenorul Pavel Badea au avut o intrevedere de o jumatate de ora.

In cadrul acesteia, suporterii i-au spus lui Badea ca nu merita sa antreneze echipa deoarece nu are valoare, iar pe jucatori, dupa ce i-au amenintat cu bataia, i-au facut responsabili pentru situatia dezastruoasa in care se afla Stiinta. "Si pe mine ma doare aceasta situatie. Am ramas la Craiova tocmai pentru a salva echipa.

Noi suntem principalii vinovati si tot noi trebuie sa iesim din aceasta situatie", a incercat Plesan sa-i linisteasca pe fani. Discutia dintre suporteri si jucatorii craioveni este continuarea aceleia de dupa partida de sambata.

Atunci, aproximativ 200 de fani au blocat autocarul echipei la iesirea din Dragasani, la aproximativ 40 de kilometri de Ramnicu Valcea, si au cerut explicatii fotbalistilor antrenati de Pavel Badea. Spiritele au fost calmate de jandarmii sositi la fata locului, jucatorii fiind insotiti de fortele de ordine pana la Craiova.

In urma rezultatului din partida cu FC Arges, patronul Dinel Staicu a avut o discutie, ieri dimineata, cu antrenorul Pavel Badea, caruia i-a cerut sa castige urmatoarele doua partide cu Farul Constanta, din campionat si Cupa Romaniei. "Nu am vrut sa iau o decizie pripita azi (n.r.

- ieri) si sa-l indepartez pe Badea de la echipa, pentru ca am incredere in el si in jucatori si orice antrenor as aduce acum nu ar fi reusit mare lucru in aceste doua jocuri. Asadar, in cazul in care va pierde meciul de campionat sau va face doar egal, vom avea o pauza de doua saptamani si probabil ca vom gasi un inlocuitor", a afirmat Staicu.

Antrenorul Pavel Badea a aprobat ultimatumul dat de patron, asumandu-si in acelasi timp vina pentru infrangerea din meciul cu pitestenii. "Chiar daca nu ar fi vorba de asa ceva, nu as putea sa raman, sa compromit situatia echipei. Imi pare rau de acest rezultat. Au fost doua goluri primite din faze fixe, pe greseli ale apararii. Imi asum toata vina pentru acest rezultat", a afirmat Badea.

Tehnicianul Stiintei nu este atacat doar de suporteri, ci si de fosti jucatori care au jucat in Banie. "Universitatea Craiova are un lot foarte bun, dar ii lipseste un antrenor capabil sa puna pe roate aceasta echipa", a declarat Marius Sava, care acum evolueaza la formatia pitesteana.

Antrenorul lui FC Arges, Sorin Cartu, fost antrenor al Stiintei, este convins insa ca echipa craioveana nu va retrograda. "Tin pumnii stransi Craiovei in acest retur de campionat. Sunt convins ca nu va retrograda. Si eu cand am fost antrenor la Craiova m-am mai confruntat cu asemenea situatii, insa am castigat un meci acasa si doua in deplasare si am ajuns sus.

Sunt convins ca si Craiova de acum va reusi acelasi lucru", a mentionat Cartu.