Din ce in ce mai multi mafioti strang randurile stranti uniti in jurul spalatoriilor politico-mafiote.

Fane Spoitoru, zis Titisor, bun prieten de alcov si contrabanda cu Miron Cozma, Mitica Iliescu, fost consilier de culoare la Cotroceni (detinator de paramilitara cu acte si artizan moral si manufacturier al eliberarii lui Fane Spoitoru), Marian Ureche, ciurdar securist, fost sef al SIPA (serviciul secret al Justitiei lui Rodica Stanoiu) si deputatul

PSD de Bacau, Catalin Voicu, om de-al lui Hrebenciuc facut parlamentar pe banii inculpatului Iacubov au in comun un Om, un Scop, o Viata: catindatul Marean Vanghelie, zis Agramaticai, zis Penalul, zis 1+1+1+1+1=sectorul Ve.

In fruntea tuturor troneaza nimeni altul decat bogatanul tuturor industriilor, Dan Ioan Popescu, cel care a promis Partidului si Tovarasului ca asa cum Camatarii si ceilalti l-au scos primar la cinci pe Marean-pamantean la localele trecute, tot asa, cu ajutorul

structurilor inaripate de interlopa neagra, se pot mobiliza peste 500.000 de-ai nostri si astfel Bucurestiul care i-a lipsit atat de mult PSDeului poate fi in sfarsit cucerit.

Acesta e secretul acceptarii candidaturii controversate a candidatului salvat penal de catre ministrii PSD din ghearele Curtii de Conturi sau ale Procuraturii carele este.

Bani au, jaca militara au, procurori au (Dan Chiujdea, Parchetul sectorului 1), exchestor alb in Toma Zaharia au, acte de-ale Aliantei au (expresedintele tarii o fi strans si el la Cotroceni cate ceva in ultimii patru ani!), asa lupta impotriva bestiilor penelisto-pediste poate sa-nceapa.

La toate astea daca mai presarati si sprijinul disperat de arestatului grup Iancu-Tender-Rafo, atunci o sa mai gasiti si un armaghedon impotriva ministrului Justitiei si a presei libere de obligatii. Haideti, baieti ca pana la urma se leaga ceva! Macar niste maini la spate.