FC National a invins cu scorul de 2-1 (1-0) formatia Dinamo Bucuresti, intr-o partida din cadrul primei manse a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal, disputata miercuri pe stadionul "Cotroceni" din Capitala.

Golurile au fost marcate de Sergiu Radu (min.9) si Ionut Rada (min.51) pentru invingatori, respectiv, Ianis Zicu (min.61) pentru alb-rosii. Meciul retur vor avea loc pe 11 aprilie.

ProSport - 17 martie 2005

Vivi Rachita a ingropat Universitatea

articol preluat din Libertatea

Farul a invins Universitatea Craiova cu 1-0, intr-o semifinala urmarita de peste 12.000 de spectatori. Unicul gol a fost marcat de Gurita, in minutul 67. S-a jucat destul de dur, ambele echipe dorind sa nu piarda sansa de a accede in ultimul act al competitiei.

Pana la luftul lui Valeriu Rachita, de la care a pornit si golul, "oltenii" au tras pentru antrenorul Pavel Badea, caruia patronul Dinel Staicu i-a dat inaintea "dublei" cu formatia de la Litoral, din Cupa si campionat, un ultimatum, majoritatea lor nefiind de acord cu aducerea in Banie a lui Basarab Panduru.

Daca localnicii au preferat sa aplaude la scena deschisa revenirea pe gazon a atacantului Liviu Mihai, fanii Craiovei au strigat minute bune ostentativ la adresa Stelei: "Villarreal, Vilarreall!" Returul semifinalelor Cupei Romaniei este programat la data de 13 aprilie.

Articol de: Florin Preoteasa

Libertatea - 17 martie 2005