Societatea de asigurari ARDAF, sponsor al Federatiei Romane de Gimnastica, a pus capat litigiului dintre gimnasta Oana Petrovschi si antrenorii lotului national. Petrovschi ii actionase in instanta pe antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang, acuzindu-i de rele tratamente pe care ar fi fost nevoita sa le suporte in timpul antrenamentelor.

Ea le-a cerut celor doi sa plateasca, in solidar cu federatia, daune morale in valoare de 1,5 miliarde de lei, reprezentind o reparatie pentru afectiunile pe care le-ar fi dobindit la coloana vertebrala. In plus, ea i-a cerut antrenorului Belu returnarea sumei de 3.000 de euro pe care i-a platit-o dupa unele concursuri.

Miercuri seara, presedintele ARDAF Octavian Manastireanu i-a prezentat gimnastei un contract conform caruia ersu satisfacute pretentiile gimnastei. Ieri, Petrovschi a semnat contractul, in prezenta avocatei sale, Dana Pavelescu, dar nu a dorit sa dezvaluie ce va primi in baza acestui act.

La termenul urmator, care va avea loc la Tribunalul Bucuresti pe 24 martie, Oana Petrovschi isi va retrage plingerea formulata impotriva celor doi antrenori, punind capat acestui proces.