Dupa ce au anuntat ca vor avea doar 30 de oaspeti la cununia civila, Charles al Marii Britanii si logodnica sa, Camilla Parker-Bowles, anunta acum ca vor permite televizarea celui mai asteptat eveniment al anului.

O camera de televiziune va fi amplasata in capela unde Charles si aleasa lui isi vor face juramintele religioase. Cununia civila, care va avea loc pe 8 aprilie la Palatul Windsor, ramane in continuare ferita de ochii presei. Ceremonia va fi urmata de una religioasa, oficiata de arhiepiscopul de Canterbury.

Cei mai multi dintre membrii familiei regale vor fi absenti de la cununia civila. Potrivit unor surse apropiate monarhiei britanice, parintii printului Charles, regina Elisabeta a II-a si Ducele de Edinburgh, se vor alatura celorlalti oaspeti la Capela Saint George. Charles a jurat pentru prima oara credinta unei femei in 1981.

Nunta cu Diana Spencer a fost urmarita atunci de 800 de milioane de telespectatori din toata lumea. Pe 8 aprilie insa, doar cativa apropiati vor fi martorii momentului. Intre acestia, fii lui Charles, printii William si Harry, dar si fiica si fiul Camillei Parker-Bowles.