Japonezii au inventat guma de mestecat...fermecata! Fermecata pentru ca face o sumedenie de lucruri magice, spun producatorii: intirzie efectele imbatrinirii, combate stresul si, nu in ultimul rind, mareste sinii! Nu se precizeaza daca acest din urma efect se produce asupra femeilor si barbatilor, deopotriva.

Se spune, totusi, ca toate aceste miracole prind viata numai daca guma este mestecata de 4 ori pe zi! Guma are mare succes in Japonia, in pofida pretului nu tocmai prietenos: un pachet de 200 de pastile costa aproape 20 de dolari.

Producatorul sustine ca toate rezultatele mai sus pomenite se datoreaza faptului ca guma contine suplimente alimentare care sint eliberate lent prin mestecare. Stiintific spus, bombardeaza constant organismul cu nutrienti si regenereaza tesuturile musculare care pastreaza sinii sanatosi.

Guma de mestecat minune a fost vedeta la tirgul de produse pentru intretinere de la Tokyo, pe linga alte lucruri la fel de neobisnuite, precum un cort cu oxigen despre care se spune ca ar imbunatati infatisarea celui care doarme in el.