Dinel Staicu a anuntat ieri ca fostul selectioner si Viorel Hizo ar putea lua locul lui Badea. Negocierile cu Basarab Panduru au intrat in impas dupa ce fostul antrenor al Timisoarei a refuzat mai multe clauze puse de Dinel Staicu. Panduru a cerut sa lucreze cu oamenii sai, Sandu Rocco si Dumitru Stingaciu, in timp ce Staicu nu a vrut in ruptul capului sa se desparta de Lung.

In plus, Panduru ar fi dorit ca in contractul sau sa existe o clauza prin care sa primeasca toti banii chiar daca Universitatea va retrograda. In aceste conditii, Staicu pare sa fi renuntat definitiv la varianta Panduru, mai ales ca nici jucatorii nu agreeaza sa lucreze cu „Pandispan".

Antrenamentul de ieri a fost condus de Silviu Lung, dar Dinel Staicu a anuntat ca miine „Universitatea va avea suta la suta un antrenor". Pe linga Panduru, in discutie au mai intrat Viorel Hizo si Florin Halagian, primul ca antrenor, iar al doilea ca presedinte. Sustinuti de Dragomir, presedintele LPF, cei doi ar putea ateriza in Banie, daca patronul Stiintei nu va detona bomba.

Surse apropiate patronului oltean sustin ca acesta a atacat pista Anghel Iordanescu. „Puiu", un antrenor cu multa experinta si cu influenta mare in fotbalul romanesc, a cerut timp de gindire.