Dau pe Pro Tv, Guta si Sorina! Dau pe Antena 1, Guta si Sorina! Dau pe Pro Tv, Sorina se jeluia ca n-o ia Guta de nevasta. Dau pe Antena, Sorina spunea acelasi lucru. Ma intorc pe Pro, Guta zice ca actele nu conteaza. Fuga pe Antena! Guta nu se lasa insurat, nici sa-l omori! Iar la Pro! Cinta Guta. Iar la Antena! Cinta Guta. Maaama, astia au trecut la programul unic de vara, zic.

Dau iar pe Pro si norocul meu ca o aud pe Teo zicind ca emisiunea in direct e emisiune, nu aia inregistrata, care nu e emisiune, e facatura. Ca, acolo (adica, la doctor), daca stranuti in camera, se taie la montaj. Or, la ea, daca stranuti, iti zice Nicoleta Luciu: „Noroc!".

Degeaba incearca Teo sa ne deturneze atentia! De fapt, ea era nervoasa „cu nervi’ capului" pentru ca Guta si Sorina s-au dus mai intii la alta emisiune! Ca si Minodora, ca si Lazarica - uite cite subiecte in premiera a ratat biata fata!

---------

Dupa ce s-a saturat Kensky de atitia manelisti, ce s-a gindit el? Ia sa trasneasca si o tema grava! Si a ales Apocalipsa… Fireste, nu putea lipsi taman Nicoleta Moldoveanu, vizionara care a calatorit si prin rai, si prin iad. Cind va fi, mai Nicoleta, sfirsitul lumii?, a intrebat Kensky. Si Nicoleta a raspuns imediat: „Sfirsitul lumii va fi atunci cind va vrea Dumnezeu".

Asa ne gindeam si noi, atit ca ea zice ca vede cu al treilea ochi! Tot cu ochiul ala a mai vazut ca nu va fi nici un cutremur, sa stea lumea linistita.

------------

Gigi Becali, invitat la OTV, pentru bine cunoscutele dezvaluiri incendiare ale lui Dan Diaconescu, ne-a explicat, sub motoul „Nu ma omori ca sint mindru ca-s roman, te omor eu ca tu nu esti", cum sta treaba. Pe linga bataia pe care o va aplica el sau, dupa caz, Smarandescu oricarui papparazo rau-intentionat, ne-a mai povestit si cum isi alege el prietenii.

El trebuie musai sa gindeasca romaneste, sau, in alte cuvinte, sa fie nationalist. Mai apoi a facut o triere a ziarelor dupa cele mincinoase sau adevarate, aratind ca „Tricolorul" editat de Romania Mare, chiar daca mai minte, e o publicatie corecta din cauza filonului ultranationalist, iar „Evenimentul zilei", chiar daca scrie adevaruri, e vindut strainilor, deci minte.

Mai apoi, patronul echipei Steaua spune ca nu e bine sa se critice sistemul nationalist ca numai el (sistemul) e cel in stare sa puna Romania la punct. Va las sa rumegati ideile salvatoare ale auto-declaratului nationalist roman, domn de provenienta machidon, Gigi Becali.

-----------

„Ramineti cu noi si veti afla ca, de la dragoste la ura, e doar un pas!" – ne indeamna Monica, de la Prima Tv. Publicul aplauda furibund, exprimindu-si explozia de bucurie la auzul acestei vesti. Intra reclamanta si spune ca a divortat, pentru ca nemernicul de barbat-su era in puscarie.

De ce? „Pentru ca, dupa ce ca patronu’ ii dadea o piine, el s-a gindit sa se duca noaptea sa-l fure. Da', pentru cine fura? Nu pentru mine si copilu’ lui, pentru bagaboantele lui". Aplaudati, va rugam!