Daniela Györfi a recunoscut ca fotografiile publicate in Atac sunt autentice si a spus ca barbatul din acele imagini, care face sex cu ea, este un fost director de ziar. Declaratia a fost facuta ieri dimineata in cadrul matinalului Radio 21 la care a fost invitata.

Daniela a precizat, in cadrul emisiunii „Dimineata DeMenta" realizata de Mihai Morar si Daniel Buzdugan, ca initialele barbatului care apare in fotografii sunt M.G. si ca este un fost director de ziar.

„Pozele au fost facute anul trecut intr-un hotel din Pitesti. Eu nu stiam ca sunt filmata. El era un barbat insurat. Credeam ca e ceva serios, dar s-a dovedit ca m-am inselat. Pe vremea aia eram blonda.

SILICOANE NOI

In timpul emisiunii, Györfi a fost mai sincera decat de obicei. Din start a recunoscut ca a uitat sa-si puna bikini pe ea si a mai dezvaluit in direct doua nume de barbati care i-au facut propuneri indecente: Dan Silviu Boerescu (director Playboy) si Adrian Mutu.

„Fotbalistul m-a sunat in urma cu un an si jumatate. N-a fost decat un telefon.Atat", le-a spus Daniela celor doi realizatori ai matinalului.

Atmosfera din studio s-a incins in momentul in care vedeta a ramas doar in sutien si pantaloni pentru ca a refuzat sa comenteze zvonul care circula de la o vreme: ca ar avea o relatie intima cu fotbalistul Danut Lupu.

Aceasta este regula pe care Radio 21 o impune invitatelor emisiunii, in cazul in care nu vor sa raspunda la intrebarile indecente. La incheierea chestionarului, Daniela Györfi le-a promis DJ-ilor de la Radio 21 ca peste putin timp se va intoarce la Dimineata DeMenta sa le arate in premiera noii sai sani.

„Vreau sa ii maresc mai mult. Atunci sa vedeti", a incheiat partenera de scena a lui Liviu ex-Guta.

DECLARATII CONTRADICTORII

Imediat dupa ce fotografiile in cauza au fost publicate in presa, Daniela a refuzat sa mai discute cu cineva despre incident.

Cantareta a negat ulterior intr-o emisiune televizata ca ea ar fi protagonista acelor poze erotice si ca va da in judecata ziarul respectiv. Am contactat-o telefonic, insa Daniela s-a ferit sa mai adauge ceva referitor la cele spuse ieri dimineata de la Radio 21.

Solista s-a plans ca a fost bagata in corzi de Mihai Morar si de Daniel Buzdugan si ca a jucat cum au vrut ei, nepunand mare pret pe ce anume spune.

Ea s-a ghidat dupa instinct si a aruncat declaratiile fara sa analizeze mai intai daca e bine sau nu ce spune. Desi s-a cam contrazis pe sine, Daniela ramane ferma pe pozitie in ceea ce priveste procesul intentat cotidianului respectiv.

Cantareata vrea sa mearga pana la capat, cerand pagube de peste un miliard de lei.