Doua palme lui Malonga. O injuratura lui "Garcea", o mina in git lui Cristian Tudor Popescu si numeroase expresii ca "hahalere" si "jigodii" la adresa ziaristilor si a celor pe care ii considera dusmani. Acesta este Gigi Becali, zi de zi.

Dincolo de comportamentul sau de jungla, patronul Stelei este o persoana sensibila atunci cind vine vorba de oameni nevoiasi. Un exemplu in acest sens este intimplarea de ieri, din cartierul Rahova.

Un tinar de 25 de ani, din Cimpina, Mugurel Dumitru Habur, s-a urcat in jurul orei 7:00 pe o macara si a amenintat ca se arunca in gol. Politia a venit imediat si a incercat sa-l convinga sa coboare. Respectivul le-a dat un biletel pe care scria .

Patronul Stelei a fost anuntat si dupa prinz s-a prezentat pe santier la volanul Maybach-ului de o jumatate de milion de dolari.

Tinarul s-a dat imediat jos si s-a aruncat in bratele lui Becali. Acesta l-a salvat de amenda Politiei, respectivul alegindu-se doar cu avertisment, si l-a urcat in limuzina sa, ducindu-l la "Marriott", unde i-a dat sa manince la unul dintre restaurantele de la parterul hotelului.

"Nea Gigi, n-am o casa unde sa stau cu sotia si copilul meu. Sint strungar si cistig 2.900.000 de lei pe luna. Sint disperat, am ajuns in strada", a spus tinarul.

Impresionat, Becali a trimis citiva oameni de incredere in Cimpina, i-a inchiriat lui Mugurel Habur un apartament de doua camere, platind chiria in avans pe un an de zile si i-a dat tinarului si ceva bani de buzunar. In total, dupa unele surse, Gigi ar fi scos din buzunar peste 50 de milioane de lei.

"N-am reusit sa-l dam jos pe acel tinar de pe macara in nici un chip. El o tinea pe a lui, ca numai Gigi Becali il poate salva. Prima data am crezut ca e nebun, dar cind patronul Stelei a ajuns, parca L-a vazut pe Dumnezeu si a coborit imediat"

Subcomisar Sectia 18 Politie

Marius Margarit, Decebal Radulescu, Dan Udrea