16 artisti din generatia '80 se vor reuni, la sfarsitul acestei luni, pe scena Salii Palatului, intr-unul dintre cele mai mari concerte unplugged date vreodata in tara noastra, spectacol denumit "Tandreturi".

Acestora li se vor alatura doua formatii de top - Holograf si recent reinfiintata Timpuri Noi, aflata la primul concert dupa o pauza de patru ani.

Mircea Vintila: "Spectacolul nu se repeta, se tine numai o singura data pe an. Este o noua idee, de concert unplugged. Plecand de la ideea celor «patru corifei» (referire la un spectacol sustinut anul trecut de Vintila, Baniciu, Alifantis si Mariu Batu - n.r.), va canta si Holograf, iar marea surpriza este formatia Timpuri Noi, care se reuneste dupa niste ani".

Nicu Alifantis: "Tandreturile sunt o noua provocare, o propunere care ne da de lucru, si faptul ca permanent avem intalniri cat mai ciudate si mai interesante nu poate fi decat benefic".

Mugurel Vrabete - Holograf: "E o veche reintalnire, pentru ca noi ne-am mai jucat cu unpluggedul in urma cu noua ani. E foarte bine, pentru ca ne-am mai gandit sa facem unpluggeduri, dar acum avem si cu ce, pentru ca celalalt unplugged avea ca baza discurile pana in '95, iar acum, din '95 si pana in 2004, am mai scos niste discuri, care n-au fost niciodata cantate astfel.

Asa ca e o ocazie foarte buna sa le facem in felul asta".

Artan: "Concertul de acum este important ca si inceputul. Pentru mine, important este ca voi canta «Luca». Cum voi canta piesa asta nu ma intereseaza si nu ma intereseaza nici ce asteapta lumea acolo. Pe mine ma intereseaza ca dupa patru ani cant din nou «Stan», «Victoria», «Luca», «Emigrant USA», «Tanta». Asta e fericirea mea.

Cu totii am mai cantat de sute de ori si am avut chiar o multime de turnee cu formatia Holograf. Faptul ca suntem din nou impreuna porneste din nou motorul exigentei si, cu siguranta, ii stimuleaza si pe ei".